Voorbereiden op de Arbeidsinspectie

Bron:nfofruit.nl

Inspecties arbeidsmarktfraude en arbeidsomstandigheden

De Werkgeverslijn (Land & Tuinbouw) krijgt veel vragen en opmerkingen over de controles van de Nederlandse Arbeidsinspectie. Zowel over de wet- en regelgeving waar op gecontroleerd wordt als ook over de impact die deze inspecties hebben.

Dit heeft geresulteerd in twee informatieve podcasts die voor alle werkgevers in de land- en tuinbouw sector een must zijn om te beluisteren. De podcasts zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Arbeidsinspectie. Je vindt ze hieronder op deze themapagina. Ook geven men op deze pagina verdere achtergrondinformatie over de wet- en regelgeving waar de Arbeidsinspectie op controleert én geven ze tips hoe jij je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op een controle. Heb je hierover vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de Werkgeverslijn via 088 – 888 66 88 of info@werkgeverslijn.nl.

Voorlichting

Reden voor de Werkgeverslijn om in samenwerking met NFO/LTO te zorgen voor meer voorlichting op dit vlak. Op de themapagina Inspectie op werkgeverslijn.nl alles over een inspectie en waarop gecontroleerd wordt. Daar bevinden zich ook een aantal zelfinspectie stappenplannen. Er zijn vier verschillende stappenplannen waarop u zelf kunt controleren of het bedrijf voldoet aan de wet- en regelgeving voor eerlijk, gezond en veilig werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *