Brancheverenigingen promoten VeiligmetVerf bij schilders

Brancheverenigingen VVVF, VVVH en OnderhoudNL gaan het gebruik van VeiligmetVerf actief onder de aandacht brengen bij schilders- en onderhoudsbedrijven. Deze internetapplicatie helpt partijen in de keten om te voldoen aan hun wettelijke verplichtingen.

Veiligheidsinformatiebladen

Via www.veiligmetverf.nl krijgen schilders de veiligheidsinformatiebladen toegestuurd die ze nodig hebben om hun werk veilig te kunnen uitvoeren. Tijdens de promotiecampagne kunnen schilders bij de informatiebalie van VeiligmetVerf terecht voor advies en om gratis een account te laten aanmaken. Na het aanmaken van een account ontvangen schilders een sticker, waarmee ze bekend kunnen maken dat ze gebruikmaken van VeiligmetVerf.

Inspectie

In een veiligheidsinformatieblad (VIB) staat informatie over het veilig en gezond gebruik van het product. De inspectie SZW controleert streng op de aanwezigheid van VIB’s bij de schilder.

Herkenbaar

Verffabrikanten en verfgrossiers die aangesloten zijn bij VeiligmetVerf zijn te herkennen aan het VeiligmetVerf-logo bij de ingang of balie. Zij geven informatiekaartjes aan hun klanten mee hoe ze in vijf stappen eenvoudig zelf een account kunnen aanmaken. Schilders kunnen ook zelf via www.veiligmetverf.nl een account aanmaken en veiligheidsinformatiebladen downloaden.

Promotiecampagne

De promotiecampagne begint op de Ondernemersdag van OnderhoudNL op 7 november in Apeldoorn en gaat daarna verder op de SGA vakdagen van 8, 9 en 10 november in Gorinchem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *