DOE MEE MET DE BEWUST VEILIG DAG 2018

Het aantal ongevallen in de bouw- en installatiebranche loopt nog steeds op. Dat blijkt uit cijfers van Inspectie SZW. Dat willen we niet. Iedereen wil aan het einde van de dag weer veilig en gezond naar huis. Sta daarom 1 dag per jaar extra stil bij veiligheid, samen met je werkgever en al je collega’s. Doe dat op de Bewust Veilig dag op vrijdag 16 maart 2018. Vraag ook aan je werkgever om hier aandacht aan te besteden en een activiteit te organiseren. Het is in ieders belang!

Wil jij dat je werkgever meedoet met de Bewust Veilig dag?

Maar hij/zij weet niet hoe daar aan mee te doen? Laat hem/haar dan op bewustveilig.com kijken. Daar staan voorbeelden. En de eerste 150 aanmelders van een activiteit krijgen promotiemateriaal voor de dag gratis toegestuurd. 

Organisatie

https://www.fnvbouw.nl/SiteCollectionImages/Nieuws/Nieuwsfoto-2018/Bewust-Veilig-500.jpgDe Bewust Veilig dag wordt georganiseerd door Bouwend Nederland en UNETO-VNI, samen met de Aannemersfederatie Nederland (AFNL) en andere stakeholders.

Doe ook mee

Want veiligheid is alle dagen van het jaar belangrijk. Sta er op vrijdag 16 maart extra bij stil en ben met elkaar Bewust Veilig op het werk. Doe dit ook bij jouw project, op de bouwplaats en in jouw bedrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *