Live uitzending: het nieuwe Voorschrift Veilig Werken Aanrijdgevaar Trein

Bron:www.railalert.nl

Op woensdag 4 oktober van 9:30-10:30 uur zal, voor iedereen binnen de spoorwereld die geïnteresseerd is, online een toelichting worden gegeven op het nieuwe concept Vvw aanrijdgevaar trein.

Dit document, ter vervanging van het oude Vvw-trein (2013) dat dus voortaan Vvw aanrijdgevaar trein (Vvw-at) zal heten, is ter toetsing aangeboden aan de Nederlandse Arbeidsinspectie (NL-A). railAlert heeft besloten om, vooruitlopend op de goedkeuring, de branche alvast te informeren over de stand van zaken op dit moment en over de te verwachten vervolgstappen.

De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

  • Aanleiding en achtergrond.
  • Belangrijkste wijzigingen ten opzichte van het Vvw-trein 2013.
  • Consequenties voor de branche (zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers)
  • Planning van het transitietraject.


Iedereen heeft bovendien de gelegenheid om via een chatfunctie vragen te stellen aan een panel van direct betrokkenen of stuur uw vraag vooraf via info@railalert.nl.

U kunt zich hier alvast opgeven voor deelname aan de sessie.

U krijgt dan een link toegestuurd waarmee u op 4 oktober kunt inloggen.

railAlert biedt u de gelegenheid om het nieuwe concept, het onderbouwingsdocument en de bijbehorende stukken in te zien, zodat u zelf al een beeld kunt krijgen van de inhoud en de mogelijke consequenties. Bekijk hier de documenten. Hierbij dient nadrukkelijk vermeld te worden dat de NL-A nog goedkeuring dient te geven en dat er daarom nog wijzigingen kunnen plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *