4 gedachten over “dodelijke ongevallen 2021”

 1. Man overleden bij bedrijfsongeval op varkenshouderij

  donderdag 14 januari 2021, Nistelrode

  Een man is donderdag overleden bij werkzaamheden op een varkenshouderij aan de Jonkerstraat in Nistelrode.

  Een man is bekneld komen te zitten in een machine. Helaas mocht de hulp niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

  Dat gebeurde rond kwart over twee. Gezien de ernst van het ongeluk was er ook een traumahelikopter opgeroepen.

  Dode op boerderij Nistelrode is Roemeense werker

  NISTELRODE – Het slachtoffer van het dodelijke ongeval donderdag op een boerderij bij Nistelrode is een 51-jarige man van Roemeense afkomst. Dit heeft de politie bevestigd.

  De man was aan het werk op de varkenshouderij aan de Jonkerstraat. Daarbij zou hij bekneld zijn geraakt in een mengvoedermachine. Volgens de inspectie SZW werd de man dood in de machine aangetroffen. De inspectie is een onderzoek gestart naar wat er precies gebeurd is en doet daar nu geen mededelingen over.

 2. Slachtoffer boom-ongeval Lunteren overleden

  woensdag13 januari 2021, LUNTEREN
  De jonge man die woensdagochtend in Lunteren onder een boom is gekomen, is overleden. Dat bevestigt Pieter Heideman, woordvoerder van de brandweer.

  De man was met collega’s bezig om het bos bij congrescentrum De Werelt aan de Westhofflaan op te schonen. Bij zaagwerkzaamheden viel de boom op zijn hoofd. Hij is in het bos nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten.

  De Inspectie SZW doet onderzoek naar het arbeidsongeval.

 3. Man overleden bij val bij bedrijf in Drachten

  vrijdag 08 januari 2021 DRACHTEN

  Bij een bedrijf aan de Janssenlaan in Drachten heeft vrijdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werden ingezet. Volgens de politie is er een persoon ernstig gewond geraakt na een val.

  Het slachtoffer is na een behandeling van het ambulancepersoneel en een trauma-arts met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. De Arbeidsinspectie zal verder onderzoek gaan doen.

  Het slachtoffer uit Nij Beets is later overleden aan zijn verwondingen.

 4. Man overlijdt nadat hij onder trailer oliebollenkraam terecht komt.

  Dinsdag 5 januari 2021, Schiedam
  In Schiedam is dinsdag een 37-jarige man uit Rotterdam overleden nadat hij bekneld was geraakt onder een oliebollenkraam. Of de man de eigenaar van de kraam was, kan de politie nog niet zeggen.

  Het ongeluk gebeurde mogelijk tijdens het loskoppelen van de kraam. “Duidelijk is wel dat er geen aanrijding aan het ongeval vooraf is gegaan, maar hoe het heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht”, zegt een politiewoordvoerder. Het onderzoek is overgedragen aan de Inspectie SZW, de vroegere arbeidsinspectie.

  Verschillende hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, waren uitgerukt naar de Koemarkt, waar het ongeval heeft plaatsgevonden. Omstanders schakelden direct de hulpdiensten in. Tegen het AD vertelt een politiewoordvoerder dat het slachtoffer nog ter plaatse werd gereanimeerd, maar dat was tevergeefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuws en informatie op gebied van arbeidsomstandigheden