4 gedachten over “dodelijke ongevallen 2020”

 1. Twee mannen overleden na val in gierput Oostrum

  vrijdag 24 januari 2020, Oostrum
  In het Limburgse Oostrum zijn vrijdag twee mannen uit Venray omgekomen nadat ze in een gierput waren terechtgekomen, meldt de politie. De twee waren 75 en 49 jaar oud.

  De brandweer meldde rond 14.30 uur dat ze in een gierput op zoek waren naar twee vermiste personen. De personen werden even later levenloos aangetroffen. “Helaas kwam alle hulp te laat”, aldus de brandweer.

  Het ongeval gebeurde op een boerenbedrijf aan De Zomp, een weg in het buitengebied in de gemeente Venray. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. De Arbeidsinspectie zal dit volgens de regionale krant gaan onderzoeken.

  Eerder deze week kwam in het Gelderse Borculo ook al een persoon om het leven na een val in een gierput. Ook van dat ongeval is de precieze toedracht nog onbekend.

 2. Man overleden na val in gierput

  dinsdag 21 januari 2020, BORCULO
  Een man is dinsdag begin van de middag overleden na een val in de gierput van een boerderij aan de Beijerhorstdijk in Borculo. Hulpdiensten werden omstreeks 13.00 uur gealarmeerd. Echter konden ze niets meer betekenen voor de man, hij was ter plekke overleden.

  De arbeidsinspectie gaat onderzoek doen naar de toedracht het ongeluk.

 3. Jongen (17) overleden bij tractorongeval in Reutum

  Vrijdag 10 januari 2019, Reutum
  In de Overijsselse plaats Reutum is vrijdagavond een 17-jarige jongen uit het nabijgelegen Harbrinkhoek om het leven gekomen, toen de tractor waarop hij zat door onbekende oorzaak kantelde.

  Vermoedelijk kwam het slachtoffer onder het landbouwvoertuig terecht. Het ongeval vond plaats bij een rotonde.

  De bestuurder van het voertuig was een eveneens 17-jarige jongen uit Tubbergen. Hij raakt volgens politiewoordvoerder Henk Kremer niet gewond en kon al door agenten gehoord worden over de nog onbekende toedracht van het dodelijk ongeval.

 4. NS-bus richt ravage aan in Bussum, vrouw overleden

  Woensdag 8 januari 2020 Bussum
  In Bussum is woensdag bij een busongeluk een vrouw op een bakfiets aangereden en om het leven gekomen. De NS-bus raakte ook vijf geparkeerde auto’s.
  Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het slachtoffer komt uit Naarden. Verder raakte niemand gewond.

  De bus richtte aan het eind van de middag een ravage aan op de Comeniuslaan op de grens van Naarden en Bussum. Daar botste het voertuig tegen vijf geparkeerde auto’s en reed ook een bakfiets aan, liet een woordvoerder van de veiligheidsregio weten. De vrouw die op de fiets zat raakte bekneld onder de bus.

  In de bakfiets zat ook een kind. Dat raakte niet gewond en werd na de aanrijding ondergebracht in een nabijgelegen woning.

  Vermoed wordt dat de chauffeur van de bus onwel is geworden, en vervolgens auto’s heeft geramd en meegesleurd door de straat. Er wordt nog onderzoek gedaan.

  Tussen Weesp en Naarden-Bussum was woensdagmiddag een sein- en wisselstoring op het spoor, waardoor er tot 19.00 uur geen treinen reden. Een zegsman van de NS bevestigt dat de bus werd ingezet vanwege de storing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuws en informatie op gebied van arbeidsomstandigheden

Users: 4
Posts: 917
Categorys: 2
Comments: 1435
Last Post: 2020-01-26
First Post: 2011-01-27
Alexa Rank: 0
Alexa Links: 0